מספיק!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 08:47 | מאת:

בוקר טוב. לצערי הרב אתם פשוט מגזימים. לא יתכן שקבוצה של קבוצה של מספר גולשים תחפה את דעתה על אתר של אלפי גולשים בצורה אלימה כפי שאתם נוהגים. אף הודעה לא נמחקה בפורום הזה, ובכל זאת אתם נכנסתם לפורום טיפול נפשי ועשיתם בדיוק את מה שהתבקשתם לא לעשות, יצרת עץ ענק ומפחיד שמונע מגולשים אחרים להכנס לפורום, למרות שנעשה בשבילכם דבר שלא נעשה עד היום באתר - הוקם פורום המיועד רק לכם, קבוצה של מספר גולשים. חברים, האתר ופורום טיפול נפשי אינם בבעלותכם, ואתם לא רשאים לנהוג בו כברשותכם. בכל אתר ישנם ככלי גלישה ומי שלא נוהג לפי כללים אלו אינו רשאי לגלשו באתר. לענינינו- לא נמחקה מהפורום הזה כל הודעה. כפי שידוע לכל מי שגולש באתר מספיק זמן, כאשר נוצרים עצים ארוכים מדי, הם לפעמים נעלמים מהפורום וחוזרים אח"כ. אפשר למצוא אותם בקלות למי שמשקיע טיפה מחשבה ורצון, אבל למה להשקיע מחשבה, אם אפשר פשוט להציף את פורום טיפול נפשי? אם אתם מעוניינים, אנא כיתבו לי בפורום מה לדעתכם נמחק, ואני מבטיח למצוא לכם את זה. להבא, אם אתם חושבים שמשהו נמחק, פשוט תפנו אלי, או בפורום או למייל האישי שלי. במידה ושוב תנהגו באלימות, הפורום הזה יסגר לאלתר ולא תתאפשר לכם גישה לפורומים אחרים באתר. יום נעים יוסי.

20/03/2002 | 08:54 | מאת: כוכבית

יוסי סליחה, אני לא רוצה להישמע חוצפנית, אבל למה אתם כל הזמן מאיימים בנטישה??? הייתה אי הבנה, אף אחד לא רוצה להציק לכם בכוונה, (תבקש מגידי לא לעזוב!) בבקשה, יום טוב כוכבית

20/03/2002 | 09:24 | מאת:

שלום כוכבית. אני לא מאמין שאת שואלת ברצינות. יש גבול לסבלנות. לא יתכן שאני משקיע כלכך הרבה בשביל פורום אחד מתוך עשרות פורומים באתר, בגלל קבוצה קטנה של גולשים (פחות מעשר) שנעשה בשבילם כלכך הרבה, כולל ע"י ד"ר רובינשטיין, ובסוף מקבלים רק טענות והתנהגות אלימה. אם תתנהגו בצורה הוגנת, גם תקבלו יחס הוגן מצידנו. אם תמשיכו בקו אותו נקטתם מאז שהוחלט משהו שלא עמד עם מה שהורגלתם, תקבלו את אותו היחס. אני מקוה כי מעכשיו נוכל לפתוח דף חדש. נ.ב ד"ר גידי באמת לא עשה כאן לאף אחד שום דבר חוץ מלנסות למצוא פתרונות שיהיו מקובלים על כולם. לא ברור לי ההתקפות שהוא זוכה להם. תחשבו על זה. יוסי.