הנה הצלחנו!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 08:42 | מאת: מיכל

בוקר טוב לכולכם! האמת, שלא נכנסתי לפורום ה"רגיל" מאתמול בצהריים וכשנכנסתי היום לא הבנתי מה קורה... בדף 600 לא היתה נפש חיה ובדף הראשי 2 הודעות... או אז קראתי את התנצלותו של מר רוסמן היקר ואת נכונותו לפתוח לנו פורום משלנו ומה שמחתי לקראת המאורע!!! כי אם זו לא הצלחה אז מה זה??? חבר'ס, הצלחנו וקיבלנו את מבוקשינו! מה יכולנו עוד לבקש??? פורום משלנו! ומדי פעם איש מקצוע יכנס... והתנצלות כנה של מנהל הפורומים... מקווה שעכשיו באמת כל הרוחות נרגעו:-) אך האם מקנן בי חשש נכון, רק לפי כותרות ההודעות, שגם לפה הסתננו המטרידים??? אני מיד רצה לבדוק. יום טוב לכוווולם! מיכל.

20/03/2002 | 08:49 | מאת: כוכבית

היי מיכלי לא הסתננו מטרידים, נכנס מחק!!! עם איזה כעס!!!! ממש פחד!!!! והוא רב עם שלומי!!! ושלומי נעלם!!! איזה בוקר!! כוכבית

20/03/2002 | 11:08 | מאת: כוכבית

היי לכולם לאחר מחשבה מעמיקה, אני מרגישה שאני צריכה להתנצל בפני ד"ר גידי, ד"ר גידי רצה בסך הכל לעזור לנו למצוא פינה שקטה ונעימה, ובמקום להודות לו, ניסחפתי מתוך כעס, תגובתי ממש לא הייתה לעיניין, קשה לי להסביר מה אני מרגישה, אבל מתוך רצון להרגיש שייכת,אמרתי דברים שלא מגיעים לד"ר גידי, ולכן ד"ר גידי אני מתנצלת עם פגעתי בך, (ספק עם תקרא את הדברים) ממני כוכבית