לשנהב החמודה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

15/04/2002 | 09:23 | מאת: שלומי

הי, בוקר טוב, מישהו הסב את תשומת ליבי לכך שגידי כתב לך מסג', בפורום שלו, אז הלכתי להציץ ומה הופתעתי, הוא כתב לך משהו על כך שההודעה שלך לא שייכת לנושא הפורום, והוא מחק אותה ! יענטו, המחיקות אצלו , זה בדם. אבל כאן, בפורום שלנו, אנחנו נורא רוצים לדעת מה כתבת שם שהיה שווה מחיקה ? אולי תגלי לנו, (ונקוה שכאן לא ימחקו את זה , הוא הרי טוען שהוא לא נכנס לכאן) בסדר ? ואת גם זוכרת שיישרנו את כל ההדורים , נכון ? יום מעולה ביי

15/04/2002 | 09:27 | מאת: ליבי

שלום שלומי מה שלומך? מה שלום כווווולם? התעוררתי! (ועוד חצי שעה - עבודה)

15/04/2002 | 09:34 | מאת: שלומי

מאיפה הכוחות שלך ?? הלוואי עלינו , אח אח אח , גיל הנעורים !! בלילה מתהוללים , ובבוקר מצליחים לקום לעבודה ! דוקא בגיל שלך , הייתי חורפ כמו גדול , עד לשעות הצהריים ! אפרופו עבודה, לאן נוסעים עכשיו הישראלים ? איפה הכי פופולרי ? הרי האנטישמיות מסתובבת לה בחופשיות באירופה ! יום טוב ביי

15/04/2002 | 09:49 | מאת: לשלומי

שנהב השאירה לגידי "הצעה ידידותית" לקצר את תגובותיו בפורום שלו, למרות שהיא עצמה נהנית לקרוא את התשובות הארוכות שלו. ההודעה נשארה באוויר במשך איזה חמש שעות אך אחריה נוצר עץ ארוך ולכן ההודעות נמחקו, או לפי מה שכתוב במכתב אל שנהב, הועלמו עד להחלטת מנהל הפורומים.

15/04/2002 | 09:51 | מאת: ליבי

לפי מה שאני ראיתי (ואני הייתי אונליין כל הערב...) לא נוצר עץ כזה גדול אני בכלל לא זוכרת עץ אז אם אדון גדעון רוצה להרוס את יחסיו דווקא עם אלה המתנהגים אליו יפה - שיערב ויבושם לו

15/04/2002 | 11:08 | מאת: שלומי

את ההודעה הזו ?