שלומי

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 08:24 | מאת: ים

די, אני בשוק... בחיי שהד"ר גידי הזה בעצמו סובל ממשהו. מה זה ראית מה הוא כתב לך ואני שלחתי לו תגובה והוא פשוט מחק את כל העץ . אתה יודע מה הוא כנראה פתאום הבין כמה נמוך הוא ירד. וזה אדם שאמור לטפל באנשים ... ים

20/03/2002 | 08:29 | מאת: כוכבית

אני בשוק!!!!!! הספקתם לקרא את תגובתי??? בסוף לכל הצרות שלי, אני אקבל גם התקף לב!!! דרך אגב, זאת ההוכחה שגידי מחק גם בפורום הישן!!! אני חייבת כוס מים /_\ אוהבת כוכבית -

20/03/2002 | 08:43 | מאת: ים

היי, תרגעי אלל תקחי אותו קשה. אפשר לחשוב מה כבר עשינו, במה פשענו... יום טוב, ים

20/03/2002 | 09:08 | מאת: שלומי

גם אני הייתי בהלם ממנו. בואי נשאיר את כל העסק מאחרינו. ונקוה שאדון רוסמן ישאיר לנו את הפורום הזה, שנוכל לפטפט לנו בכיף בלי טענות ומענות מאף אחד ברוגע, הפיגוע קרוב לאיזור שלך ? ממש משגע, מה שלא עושים, תמיד יש את הפיגוע הבא. מה יהיה הסוף במזרח התיכן ? יום נעים ביי

20/03/2002 | 09:46 | מאת: ים

היי, איך הוא בדיוק אמור לעזוב אותנו בשקט? בכניסה לפורום זה כתוב שד"ר רובינשטיין ילווה אותנו ... אני לא מבינה מה ההתעללות הזו בנו אפשר לחשוב במה פשענו... חוץ מזה הפיגוע בכלל לא מהאזור שלי, וכמה שזה נשמע אנוכי, אני מקווה שגם לא יגיעו אלינו למרות שכבר הגיעו פעם אחת. יום טוב, ים