בוקר טוב וברוך השם.

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 08:15 | מאת: כוכבית

היי בוקר טוב לכולם! נו.....איך הבית החדש? איזה קטע, אני חשבתי שמרשים לנו להישאר בפורום הישן, השארתי שם הודעה,טוב בטח ימחקו אותה:-))) אוהבת כוכבית

20/03/2002 | 08:27 | מאת: ים

בוקר טוב, אל תכנסי לפורום הישן, זה ממש מעצבן את ד"ר גידי העצבני .... מה יש לך לחפש שם כל החברים שלך פה. ועזרה מקצועית ממנו לא הייתי מייעצת לך או לאף אחד לקבל. יום טוב, ים

20/03/2002 | 08:31 | מאת: כוכבית

ניכנסתי לשם לפני שידעתי שיש את הפורום הזה, ברור שאין לי מה לעשות שם, אני רק מקווה שגידי לא יתנקם בנו אוהבת כוכבית