בוקר טוב לכולם

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

20/03/2002 | 06:48 | מאת: שלומי

אני לא מאמין, יש לנו פורום חדש !! הידד !! ואפשר להתבטא ולהתבטא ולהתבטא ואף אחד לא יעיז לצייץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו , בא לי להשתולל משמחה, חבריא, אני מזמין את כולכם לקידוש !!!! אתם יודעים מה מגישים אצלינו (אצלינו הדוסים) בקידוש כשיש שמחה ? הכי חשוב: הערינג ! (דג מלוח) שני במעלה : גאלע (רגל קרושה, סליחה הרה, גם למי שלא צמחוני יש הרבה שנגעלים מזה) אבל זה טעים לאללה למי שאוהב. הלאה: עוגות מכל הסוגים כמובן, ויין וודקה ושיבס , לא לשכוח את השיבס !!!! וחברה, לאכול לאט לאט, לא לבלוע , לא בריא. בתיאבון ביי לכולם יום נפלא לכם (נכון שזה כיף לראות שוב את העצים הארוכים של הרה , ליבי שאול וכל הינשופים ??)

20/03/2002 | 06:51 | מאת: החתול שמיל

אוי ואבוי לך שאול באם תלגום מהויסקי בפסח,אני אכעס נורא. החתול שמיל

20/03/2002 | 08:53 | מאת: מיכל

ליהודים היתה אורה ושמחה וששון ויקר! רגל קרושה... אוי ויי. אני מעדיפה איזה סטייק טוב! אפשר להתפשר על גפילטעפיש? וודקה??? לא תודה, יין לבן מספיק לי. וויסקי??? זה הרי אלכוהול מרוכז, ספירט בהתגלמותו. בכל אופן לחיים, בואו נעשה שמייח! מיכל.

20/03/2002 | 09:14 | מאת: שלומי

אכלת פעם רגל קרושה ? נדמה לי שזה מאכל פולני. עם קצת לימון מלמעלה, ממממ דליקטס. מיכלי, אם את עכשיו פותחת לנו שולחן, או בלשוננו נותנת קידוש, מה את מגישה לשולחן ? (ודרך אגב, את חייבת לי מייל מאתמול) יום נפלא , עד כמה שניתן עם הפיגועים ברקע. ביי