שלומי- אני קוראה אותך לסדר!!

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/04/2002 | 14:39 | מאת: ש נ ה ב

שלום שלומי אני לא מוכנה לקרוא את מה שכתבת עלי בהתכתבות שלך ... לא מקובל עלי, ואפילו ידידותינו הוירטואלית, שאתה תכתוב ש-"שנהב הורידה מהפרק את התוכנית שלה בעניין צלע שלישית"... משפט מ-י-ו-ת-ר כזה שלך , (גם אם נועד לשעשע מישהו),שאיננו לעניין- כי לא היו לי תוכניות כאלה.... יכול לגרום לי פשוט להפסיק להעלות נושאים למחשבה בפורום.. שלא לדבר על פשוט להיות איתך ב-ר-ו-ג-ז. אני רצינית לאלללה.... אינני צוחקת. הרי אתה יודע שאני אשה פקחית, ואם הייתי חושבת לצרף לחיי צלע שלישית- נראה לך שכאן המקום שהייתי מספרת על "תוכנית" שכזו???????? נו באמת- קצת טקט מצידך!! נתפשת בעיניי כבן אדם רגיש. אבל אני לא מוכנה שתרשום אודותיי דברים , רק כדי שיהיה לך על מה לשוחח.. ודברים כאלה בפרוש פוגעים בי. אני מרגישה שמגיעה לי התנצלות ממך!! ש נ ה ב

14/04/2002 | 14:54 | מאת: שלומי

להיות אתי ברוגז ????????????????????????????? שנהב ! אני כורע על ברכי, אני שם את יד ימין על לבי, אני מרכין ראשי, ואני אומר: שנהב היקרה, החכמה והרגישה, התומכת והמעודדת, אנא סלחי לי על משוגתי ומלותי הטפשיות, זה כל כך ברור שאת האחרונה, שתעשי מעשה דבילי שכזה, והשאלה שהעלית היתה תיאורטית ואקדמית לחלוטין !!!!!!!!!!!!!!! כי להמשיך בחיי הנקלים והרעים, בעוד שנהב בורגז אתי, נראה לי , הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לי בשלב הזה של חיי, אז אנא ממך שנהב, ברצינות גמורה, טעיתי, בגדול, ואני מתנצל, בכנות מכל הלב מה את אומרת ?

14/04/2002 | 14:58 | מאת: ש נ ה ב

שסלחתי, ובגדול. ביי ש נ ה ב

14/04/2002 | 15:02 | מאת: ליבי

שנהב לא התכוונו לשום דבר התייחסנו אל העניין כנושא שיחה סליחה עם פגעתי