שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

10/04/2002 | 12:40 | מאת: כוכבית

היי כשהולכים לפגישה ראשונה אצל פסיכולוג, איך מתחילים את השיחה? על מה מדברים? ביי כוכבית

10/04/2002 | 13:00 | מאת: שלומי

זה נורא פשוט. בדרך כלל , הפסיכולוג או הפסיכולוגית מבקשים לדעת , מהו הדבר או הדברים שהמטופל חושב , שאצלו טעון שיפור. מה מציק לו מה מפריע לו , על מה הוא רוצה לעבוד בכדי לשפר , בכדי שהבעיה תרד ותהיה קטנה יותר או שלגמרי תיעלם. אז זה מה שישאלו אותך. מה מטריד אותך כוכבית ? מה היית רוצה לשפר בחיים שלך ? מה את חושבת שתעני להם ?

10/04/2002 | 13:05 | מאת: כוכבית

היי אני פוחדת שישאלו אותי למה באתי, ואני אשתוק כמו דג. אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להגיד לפסיכו' את הדברים שכתבת שהם ישאלו אותי. מה הייתי רוצה לשנות??? הייתי רוצה לעשות גם דברים בשבילי, הייתי רוצה יכולת לעמוד מול בעלי ולסרב למה שאני לא רוצה לעשות, הצלחת להבין אותי? אני די מבולבלת היום.

10/04/2002 | 22:39 | מאת: יועצון

שלומי, אולי תפתח קליניקה? ואולי זה לא באמת פורום תמיכה הדדית? עכשיו אנחנו צפויים לחזות בתהליך הטיפולי שאתה עושה לכוכבית?

10/04/2002 | 14:08 | מאת: ים

היי כוכבית , אצלי היא פשוט ביקשה שאני אספר על עצמי ואז דבר מוביל דבר, תפתחי ותשתפי פעולה הרי הם רוצים לעזור לך. יש לך כבר תור לפגישה ? בהצלחה !!! ים

10/04/2002 | 14:12 | מאת: כוכבית

היי ים היום בערב אני אמורה להתקשר ולתאם פגישה, יש לי דפיקות לב מפחדדדדד. יהיה טוב, אין מה לעשות אני חייבת ללכת.