ש ו ק ו ל ד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/04/2002 | 10:11 | מאת: ש נ ה ב

שלום שוקולד אי אפשר להשאר אדיש לכל המצוקות שאת משחררת. הייתי רוצה שתביני שבלי גורם מגשר לא תתקדמי לשום מקום. את לבד, בעלך לבד, והמזכירה האוטומטית מחברת ביניכם באופן מלאכותי... זה מצב בלתי נסבל בעיניי, אני לא הייתי מחזיקה מעמד. כדאי שתתיעצי עם ד"ר גידי רובינשטיין מפורום פסיכולוגיה, הוא יוכל לתת לך שם וכתובת של גורם העוסק בגישור בין בני זוג(גישור לטוב =שיקום, או גישור לרע=כהכנה לפירוד מלא= גירושין). אני מציעה לך לא לחשוב על שעונים מתקתקים.... לא לחשוב על מה יגידו החברים והמשפחה..... חשבי רק על עצמך, ועל טובתך האישית ובריאותך הנפשית. ילדים אפשר ללדת גם בגיל 33 והלאה, בהצלחה לא פחותה,(להיפך- ככל שאנו מתבגרים אנו מוכנים יותר לקראת ההורות...הידעת??), ולמעשה מה שחשוב בהורות זה שיש 2 אנשים שעושים בשיתוף הורות מוצלחת, שיכולה להיות כזו אך ורק אם הקשר ביניהם מתאים ובריא מכל הבחינות. האמיני לי- יש לי ניסיון. קחי עצמך בידיים- ואל תנסי אפילו לתת לזמן "לעשות את שלו"..... אינני מטיפה חלילה לגרושייך, אבל אני מאיצה בך לא לקפוא על שמרייך ולהתחבט אישית בינך לבין עצמך , ווירטואלית,- איתנו , אלא להיות מעשית ולקדם עצמך לקראת עתיד טוב יותר שבהחלט מגיע לך!!! בהצלחה גדולה, ואל תהיי כל כך חסרת ישע- ניתן לפתור בעיות בזוגיות בדרך X או בדרך Y ואת צריכה סיוע של מגשר כדי להחליט באיזו אופציה לבחור. כל טוב לך ש נ ה ב

09/04/2002 | 11:36 | מאת: שוקולד

שנהב הי תודה על מילותייך אני מסכימה כמעט לדעתי עם כל מה שכתבת לי... אי אפשר להישאר אדיש לכל מה שעובר עליי גם לי - שאני בתוך זה קשה מאוד! הזכרת גורם מגשר - בעלי התחיל טיפול אצל פסיכולוג ועו"ס אני יודעת שהוא היה כבר במספר טיפולים - והוא טוען שהוא מרגיש שזה עוזר לו מי שמטפל בו מנסה להבין מאיפה באים הכעסים שלו ולמה הם יוצאים כמו שהם יצאו כל הזמן- כי הרי לכל אדם יש כעס ועצבים- אבל יש דרכי תגובה - ויש דרכים נורמליות-אנושיות-מתורבתות להוציא אותם... אולי באמת אפנה כעצתך לד"ר רובינשטיין ואבקש את עזרתו. כתבת שיש לך ניסיון - בהורות? בזוגיות? כן -הזמן לא יעשה את שלו... דברים לא ייעשו מעצמם וכן - אני יודעת שחובת ההוכחה היא עליו אני פוחדת להחליט פוחדת כאילו לקחת אחריות על חיי למרות שאת צודקת אין לי חיים גם עכשיו המצב שלי הוא לא טוב הוא לא נורמלי הוא לא בריא אני עומדת באוויר לא יודעת מה לעשות והזמן עובר והחיים עוברים