מייל להרה+נזבורה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

05/04/2002 | 19:11 | מאת: כוכבית

היי שבת שלום שלחתי לכל אחת מכן אימייל(לכל אחת בניפרד) נזבורה לאן נעלמת? תמיד את בשיחה ממתינה?:-)) קשה לי להשיג אותך:-)) אני מתגעגעת אלייך:-)) כוכבית הרה חמודה אני מקווה שאת לא נושמת יותר מידיי אבק:-)) מתקדמים שם? גם בחוץ אביך, אין לאן לברוח:-)) מחכה בקוצר רוח ליום ראשון סוף שבוע נעים כוכבית

05/04/2002 | 23:53 | מאת: HERA

שלחתי חזרה.

06/04/2002 | 16:13 | מאת: נזבורה

היי חמודה! שלחתי לך תשובה במייל - ושם הסברתי לך במפורט למה קצת התרחקתי לאחרונה. אם אני ב"ממתינה" - זה בדרך כלל מפני שאני באינטרנט. במקרה כזה התא הקולי אמור להיכנס לפעולה. לא תמיד הוא עושה את זה, אבל אם יש לך קצת מזל - תשאירי הודעה ואני תמיד בודקת ועונה הכי מהר שאפשר... שתהיה גם לך ולכולנו שבת שקטה! ביי! נזבורה

07/04/2002 | 10:06 | מאת: כוכבית

היי נזבורה הצלחתי לתפוס אותך לבסוף :-))))) בואי, אני מתגעגעת אלייך, את חסרה לי. אוהבת כוכבית