לחברה וירטואלית מאוד יקרה שמנסה להתאייד

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/06/2019 | 08:04 | מאת: אויר , בוקר , ים, בדידות --שמש של לפני הקיץ

כותבת לך כאן , זה המקום הכמעט אחרון שנראה לי שרק אני ואת נבין שזאת אני ואת ...בלי הרבה מילים . אני מקווה שלא יפריע לך שאני כותבת כאן , מרגישה כמו פולשת למקום שלך ...וגם לא יודעת אם תגובה שלי אלייך נכונה לך אז די נקרעת בתוכי אם זה נכון או לא ..אבל הלב שלי יוצא אלייך , כל כך רוצה לחבק לעטוף להגן עלייך , לומר לך שאת בסדר שהכל בסדר ...שזה רק האז שמשתלט לנו על היום וכואב כל כך ..וככל שננסה להדחיק את הכאב מאז הוא יבוא יותר היום . כואב לראות את ההרס את ההרחקה של הטוב את הניסיון בכוונה להראות לכל העולם את הקוצים אחרי הרבה זמן שראו את הטוב ויש בך הרבה כל כך ממנו ...ולראות איך קשה לך להבין (בגלל כל המילים המסובכות :)) שאנחנו מי שאוהב אותך מי שאת באמת חשובה לו גם אם קשה להאמין יודע ומכיר את כל המכלול את הרע ואת הטוב ויש הרבה טוב .... ועכשיו שאני כותבת , אני קולטת שאלו היו המילים של המשמעותי האחר ..... "יש רע ויש גם הרבה טוב" המילים האלה שאומרות אני רואה אותך את כל השלם , אני רואה אותך ושמח שאת כאן , אני רואה אותך ואת יפה בעיני כמו שאת.... יקרה , את יודעת אני חושבת שבהשלכה שעשית אלי , שלכת לי את הסרוס הזה את התחושה שכל מה שאעשה אולי לא יהיה נכון את הפחד המשתק שיאשימו אותי בפגיעה ..הכתיבה הזו כאן אלייך באה להגיד לך שבאמת הכל בסדר אני עדין אוהבת אותך את עדין חשובה לי , כן היה לי קשה עם מה שהושלך אלי אבל זה כי זה נוגע במקומות שלי פגועים שלא קשורים אלייך ...ואת יפה וטובה כל כך כואב לי לראות איך את מוחקת את עצמך עוד ועוד....אני מנסה לצמצם את עצמי אולי זה יאפשר לך מרחב מרפא, אני באמת רוצה שיהיה לך טוב ...אולי סוג של תיקון כי כל כך מגיע לך שקט ושלווה ותיקון . בימים האלה שכאן ולא אחרי לכתך...הייתי מאוד שמחה אם היית עוזרת לי ואומרת לי מה נכון לך , שאעשה . ובבקשה , תפסיקי לפגוע בעצמך , למחוק את עצמך עד כדי ענן קטן ...את עולם ומלואו ויש מי שרואה את זה ...למרות שקשה לך להאמין ואולי גם להבין . יש מי שרואה אותך ולא דרך העיניים שלך , דרך העיניים שלו כי את מולו ....ואת כל כך יפה כל כך מיוחדת בדרכך , כל כך הרבה טוב וכן גם מהרע שלצערי ממש לרוב מופנה כלפייך והלוואי והיית נותנת לפחות לאדים האלה לצאת ... כל כך מקווה שאני לא פוגעת בך כשאני כותבת כאן ....זה המקום היחידי שמרגיש לי שזה יהיה רק אני ואת למרות עשרות העיניים ... אתך באמת ..... היחי שמחה אם היית לפחות משאירה לי סימן שקראת ....ואם זה בסדר גם מה נכון לך ממני אבל את לא חייבת ...ואם זה מרגיש לך עוד יותר מבלבל כי אין לזה תיעוד אני מוכנה לעלות את זה לשם ...אני באמת מבולבלת ולא יודעת מה נכון לך ...ואני רוצה מאוד שיהיה לך טוב

14/06/2019 | 18:06 | מאת: תודה

הי, במקרה (או לא) נכנסתי לכאן. ורק עכשיו. איך זה קרה? חוץ מאצלי במוח, היה קצר חשמלי קונקרטי בבית. הרמתי את ממסר הפחת ואחרי שהבנתי שהמיזוג הלך (וואלק לכל מילה פה יש משמעות) המחשב עשה ריסטור בעצמו והגיע לכאן. השם לתצוגה שבחרת הצחיק אותי לאללה. מהדהד לי מלמולים קמאיים. לא מצליחה עדיין לקרוא. רק חלקית. את ה'יש רע ויש הרבה טוב' הבנתי שנאמר נגדי והעיוות שלי. שאני הרע והשטן והמסביב זה הטוב המושלם. אני יודעת להגיד שזה פיצול. אני גם יודעת לומר שהדיסוציאטיביות חוגגת עכשיו והרבה חורים בזכרון והיות המוח במצב פיגור. אין לנו מושג למה זה קרה. תודה

14/06/2019 | 19:23 | מאת: תודה לך...

שימרי עלייך אני באמת דואגת לך ...באסה גם בלי מיזוג אני כאן מתי שנכון לך אם בכלל .... והדיסוציאציות באות להגיד משהו .... בימים כאלה שהמוח מפרש הפוך אני פשוט מזכירה לעצמי שאני מעוותת דברים וכשאני חושבת שחור אני יודעת שזה לבן . שתהיה שבת קלה

15/06/2019 | 11:55 | מאת: סביון ורד רקפת יקינטון קטיף הדרים

24/09/2019 | 09:31 | מאת: אויר בוקר ים בדידות

מבטיחה להכנס ....לא אכתוב ...אבל אציץ במידה וזה יהיה לך נכון כמה ואיך ...בכל מקרה אני מעדיפה כאן ולא שם ..חיבוק

14/10/2019 | 11:38 | מאת: סוכות וחגים etc

אבל מתחשק לי להחרים את מספר שש בינתיים. מתגעגעים לחום, וקר שם.

30/10/2019 | 21:34 | מאת: אויר בוקר ים בדידות

ורק עכשיו נכנסתי וראיתי ובקשר לחום מבינה אותך ....למרות שאני עדין חושבת שיש שם הרבה חום עבורך ...

30/10/2019 | 23:31 | מאת: אור ברור יום בים

כן למקום שיש משגיח ולא לאיפה שלא .... זה נכתב לפני החגים 😊כששם לא היה איש

25/01/2021 | 22:44 | מאת: פייסלנד

בתקווה שימצאו את עצמם לאה מזל ....בתוספת שמי הוירטואלי בדוקטורס

27/01/2021 | 16:37 | מאת: קוד מפתח

מצאתי תבורכי

28/01/2021 | 22:06 | מאת: ידעתי שתמצאי אלופה

מוזמנת ....באהבה