שוב יורים ביהודים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

28/03/2002 | 11:33 | מאת: סוקראטס

שוב יורים ביהודים , שוב טובחים ביהודים , הם שוב נטבחים בגלל היותם יהודים , למה שונאים יהודים ? למה לעולם לא נמצא מקום בטוח ליהודים ? אנחנו שוב חסרי-אונים , כמו שאבותינו בכל הדורות בכל מקום חשו חסרי-אונים , האם נגזר גורלינו להלחם לנצח , נצחים ? כן זה כנראה גורל היהודים ?

28/03/2002 | 14:04 | מאת: אפלטון

לשם מה הרחמים העצמאים ,סוקראטס, בסוף שני הצדדים יבינו (אולי לא בדור הזה ) שאלימות כח ושררה מובלים לאבדון טוטאלי.

11/04/2002 | 08:17 | מאת: שלומי

שני הצדדים ? אפלטון ? שני הצדדים ? איפקא עלק בעקא ! הצד היהודי מזמן מזמן מזמן מזמן הבין את זאת מחכים רק לצד השני , הפרימיטבי, הערבי, השונא , המחבל, הרוצח, דין מוחמד בסייף, שהוא יגיע לתובנה הזו. וזה לא נראה מגיע כל כך מהר. אולי עוד מאה שנה.