אלימות במשפחה וגרושין

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

17/02/2017 | 08:21 | מאת: מישהי

החלטתי לשים סוף ל12 שנות אלימות. התרעתי שיעזוב את הבית לפני שנה ומאז אנו פרודים. יש לנו 4 ילדים. כולם קטינים. לא משלם מזונות, עובד בשחור, חי חיי הוללות, כשלוקח את הילדים, פעם כיף להם, פעם נורא ומפחיד להם, לפי הקריזות שלו. סרבן גט. נשברתי מהמערכת. העו“סים לא מבינים את מורכבות הבעיה ולא רואים את הקשיים שלי. אני חוששת שאתמוטט ואין לי דרך להמשיך להגן על זכויותי ועל ילדי. מה עושים?

22/02/2018 | 23:44 | מאת: צל

במקרה שלך המוות בהחלט מפתה . אבל ..כמו תמיד יש אבל אל תתמוטטי או משהו כזה..