XP WINDOWS 98 וירוסים

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

19/03/2002 | 22:57 | מאת: שאול

לחברותיי שלום וירוס ב boot sector השבית לי את המחשב והוציא לי את הנשמה נתתי לוירוס נזעי חשמל אבל הסורק שלי עובד מצויין ב 98 אבל לא עובד ב WINDOWS XP . אתמול הורדתי עדכון ל XP בגלל שנידו אותי מהפורום יש במחשבים ענין של התמכרות אבל תודה לאל שזה לא סמים אלכוהול והימורים יכול להיות נזק אחר תודה לבינתיים שאול

19/03/2002 | 22:58 | מאת: HERA

שאול, איך ה - xp? שמועות אומרות שיש מה לשפר בעניין... יש לי את התוכנה, אבל עדיין לא התקנתי אותה....

19/03/2002 | 23:01 | מאת: שאול

את עובדת עם FIREWALL או ZONE ALARM ? לשם אבטחה? יש ב XP מניפולציה יותר גדולה עם תמונות שאני מוריד מאתרים מסויימים ואין את ההודעות של ביצוע פעולה לא חוקית שאול