דחוף בבקשה- ירידה במשקל להפסקת נחירות?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

09/05/2010 | 10:57 | מאת: יערה

שלום, שמי יערה, בת 26. המשקל הנורמטיבי שלי בדר"כ בין 50-52. גובה- 1.55 מטר. לאחרונה עליתי מעט במשקל, כרגע אני שוקלת בסביבות 55-56. לאחרונה עברתי דירה עם חבר שלי והוא טוען שאני נוחרת חזק וכל הלילה ולא נותנת לו לישון. הוא מאוד מתוסכל, ואני ניסיתי מדבקות אף, ספריי שעשה לי כאבי ראש... חבר שלי אמר לי שאני צריכה לרדת במשקל... זה נכון? בכל מקרה, קבעתי תור לרופאת אא"ג. ואם לא מדובר בירידה במשקל: מה אני יכולה לעשות כרגע? טיפים שיעזרו קצת? כרית/שמן אתרי...? תודה רבה!

09/05/2010 | 10:59 | מאת: יערה

פרטים שלא ציינתי ומאוד חשוב: ***לפני שהכרתי אותו הייתי עושה יוגה באופן קבוע, דבר שמאוד עזר לנשימותי ובאותה תקופה לא נחרתי ואם כן- בתדירות נמוכה. ***לפני כ-4 שנים עשיתי ניתוח אף אסטתי בו גם ישרו את המחיצה שלי ומאז חוש הריח שלי פחות חזק ומבחינת נחירות- השפיע מעט. אני זקוקה לעזרה באופן דחוף! הנחירות הורסות לי את מערכת היחסים וכמעט נפרדנו בגלל זה...:(

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה