תחליף לCPAP

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

28/04/2010 | 11:46 | מאת: אורי

שלום רב אני מאובחן בדום נשימה חמור אך לא הצלחתי שנים להתרגל לCPAP. גם בגלל שאני אינסומני וגם בגלל אף סתום במידה רבה ובכלל. הורדתי משקל והפסקתי לעשן ללא שיפור ניכר. איזה עוד פתרונות קיימים\אפשריים? קראתי על התקן דנטלי וקראתי על ניתוח (בפרטים שלך) המלצות, הערות? אשמח לשמוע. אורי

03/05/2010 | 07:09 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

אם יש קושי בשימוש במסיכה והאף סתום, ניתן לטפל באף שמרנית או אם צריך ניתוח לשיפור הבנשימה- ולאחר מכן יותר קל להשתמש במסיכה. יש להיוועץ עם רופא א א גרון. התקן דנטלי הוא גם אפשרות הטיפול ב COBLATION לחיך יכול לעזור לדום שימה ולנחירות. יש צורך כמובן בבדיקה מקדימה והערכה עם מעבדת השינה. בברכה

17/06/2010 | 13:31 | מאת: שמואל

מאובחן במעבדת שינה דום נשימה כל 2 דקןת .מכשיר cpap לא היתאים ישנתי יותר גרוע בדרך נלל ישן טוב אבל קם עייף

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה