מנורת מלח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/04/2010 | 21:23 | מאת: מירב

רציתי לקנות מנורת מלח לאבי שסבל בעבר מברונכיט וכרגע בסדר ב"ה אבל יש קצת גודש מידי פעם בדרכי הנשימה - האם מנורת מלח יכולה להועיל? וכמו כן היא מאוד יקרה כ 480 ש"ח נאמר לי שהיא חייבת להיות גדולה ע"מ להיות אפקטיבית משהו כמו 1 ק"ג מלח על כל מטר מרובע. אז בעצם שאלתי היא האם מנורת מלח קטנה שעולה בסביבות 150 ש"ח היא ממש לא אפקטיבית? והאם הגדולה אכן מועילה ובעיקר שאין שם גורמים שיכולים להזיק אם למשל מדליקים אותה כל הלילה?. תודה רבה

13/04/2010 | 21:35 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

מנורת מלח יכולה להועיל אולי לבעיות ראתיות, אך זה לא התחום שלי. איני יודע אם מנורת מלח קטנה היא ממש לא אפקטיבית? ואיני יודע האם הגדולה אכן מועילה. בברכה

10/09/2010 | 18:06 | מאת: דורית

תנסי אצל חברת פי מדיקל יש להם מנורת מלח טיפולית ולא את מנורות המלח ליופי שאת רואב בחנויות בכל מקום- יש הבדל עצום אני יודעת שחברה שלי רכשה אצל פי מדיקל עבור הבן שלה שסובל מנזלת כרונית ומצבו השתפר מקווה שעזרתי דורית

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה