פענוח mri לאחר ניתוח הסרת מנגיומיה מצחית מלפני שנה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

05/08/2016 | 19:02 | מאת: עירית

בחודש יוני 2015 עברתי ניתוח הסרת מנגיומיה מצחית. לאחר כשנה התחילו לי כאבי ראש ומצח חזקים. עשו לי mri בפענוח : נצפו שינויים דלקתיים עדינים בדופן תאי אתמואיד הקדמיים. האם זאת הסיבה לכאבי מצח? איך מטפלים בזה? ניתוח? אנטיביוטיקה? בברכה ומחכה לתשובה עירית

שלום, ב 2015 עברת ניתוח הסרת מנגיומיה מצחית. לאחר כשנה התחילו כאבי ראש ומצח חזקים. עשו mri בפענוח : נצפו שינויים דלקתיים עדינים בדופן תאי אתמואיד הקדמיים. לא נראה כי זו הסיבה לכאב החזק יש צורך בביקת אף אוזן גרון ולפי המצב הקליני לטפל- אולי בתרסיס סטרואידלי נזלי או טיפול אחר אם יש חשד קליני לסינוסיטיס. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה