עיות נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/07/2016 | 03:01 | מאת: בלנקה

שלום רב למומחים! אני בת 60 יש סובלת מלחץ דם גבוהה מדי פעם(למרות שאני לוקחת טיפול תרופתי קבוע) וכן בקע גדול בסרעפת קצת אנמיה. אני סובלת גם מכאבי גב כבר זמן רב במאמץ. בעיקר בהליכה. לאחרונה יש לי מדי פעם נשימה עמוקה לא רצונית בא בפתאומיות אם אני באמצע דבור זה קוטע אותי, וזה נגמר באנחה שמקלה עלי. הולך ומופיע לעיתים יותר תכופות . אודה לכם אם תחוו את דעתכם בלנקה

שלום, את סובלת מלחץ דם גבוה מדי פעם ובקע בסרעפת ואנמיה. לאחרונה יש לך מדי פעם נשימה עמוקה לא רצונית שבאה בפתאומיות וזה נגמר באנחה שמקלה. ממליץ על בדיקה כללית של רופא המשפחה כולל בדיקת ריאות, לב , אקג וצילום חזה אם עדין לא ברור לשקול מעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה