התקן דנטלי ועיקום שיניים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

30/05/2016 | 13:13 | מאת: צח אולגר

שלום פרופסור ברוורמן. במעבדת שינה נקבע שיש לי 16 הפסקות נשימה בשעה (מה שנופל בטווח הרמה בינונית). לאחר ניסיון כושל ב CPAPA (שעל פי נתוני הפלט לא עזר בכלום), אני שוקל לנסות התקן דנטלי. הבעיה היא שקראתי שהתקן כזה עלול לגרום לעיקום השיניים הקטנות, שאינן חזקות מספיק להישאר במקומן בשימוש ממושך בהתקן. האם ישנה דרך להימנע מהסיכון הזה? כי באמת שאני לא רוצה לעקם לעצמי את השיניים עכשיו. תודה, צח.

שלבום, במעבדת שינה נקבע 16 הפסקות נשימה בשעה .לאחר ניסיון כושל ב CPAP אתה שוקל לנסות התקן דנטלי. יש להתייעץ עם רופא שיניים לגבי הסיכון הזה , במיוחד הרופא שמתאים את ההתקן. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה