נחנקת בלילה לאחר שיעול ממושך שעבר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/04/2016 | 22:02 | מאת: טלי

שלום ד"ר אני בת 55 לאחר שבועיים של שיעול קשה כמו שעלת ואחרי שהשיעול כמעט פסק יש לי תופעה של מחנק נשימתי בלילה זה קורה לפעמים כמה פעמים עשיתי צילום ריאות והכל בסדר, רופאת אף אוזן גרון בדקה אותי ואמרה שבגרון הכל תקין ונתנה לי משאף אוטוהלר ורופא המשפחה נתן לי כדורים לחומציות למרות שאני לא מרגישה לא צרבות ולא חומציות ונתן לי הפניה למיון אים זה לא יעבור. הדבר הזה מאוד מפחיד ולא נעים אני קמה בלילה וצריכה להחזיר לי את הנשימה עם נשימות הרוכות האם זה תוצאה של השיעול הקשה שעברתי או זה קשור לוושט והאם זה יחלוף? והאם לישתמש במשאף? ( יש לציין שלפני שנים עברתי החלפת מסתמים והכל בסדר והרופא שלל שזה מהלב).

שלום, שיעול קשה כמו שעלת ואחרי שהשיעול כמעט פסק יש מחנק בלילה. צילום ריאות היה בסדר, רופאת אף אוזן גרון בדקה ואמרה שבגרון הכל תקין ונתנה משאף ורופא המשפחה נתן כדורים נגד חומציות. ממליץ כי אם השיעול לא מפסיק כדאי לחזור על בדיקת אף אוזן גרון. יתכן ממקור סינוסים או ריאות. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה