בדיקת דום בשינה לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

02/02/2016 | 22:23 | מאת: יצחק ברלב

שלום רב לפני מספר שנים עברתי בדיקת מעבדת שינה לאחר פניתי למשרד הרישוי בדבר הוצאת רישיון נהיגה ציבורי מסוג אוטובוס ונמצא שיש לי בעיות שינה בעבר היה B. M. I שלי עמד על 47.3 עם משקל של 133.4 קילו כיום כבר לאחר 7 חודשים מניתוח שרוול משקלי עומד על 89 קילו שאלתי היא :האם בעית הדום בשינה יכולה להיפטר ? והאם כדאי ואם בכלל יתנו לי לעבור בדיקה חוזרת לשלילת התסמונת?

שלום , לפני מספר שנים עברת בדיקת מעבדת שינה ונמצא שיש לך בעיות שינה בעבר היה B. M. I =47.3 עם משקל של 133.4 קילו כיום כבר לאחר 7 חודשים מניתוח שרוול משקלך עומד על 89 קילו בעית הדום בשינה יכולה להיפטר אם קשורה בעודף משקל. מומלץ לעבור מעבדת שינה חוזרת במצבך החדש בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה