לאחר ניתוח מחיצה וקונכיות - ללא שיפור ניכר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

02/02/2016 | 13:00 | מאת: חיים

שלום לחברי הפורום ולמנהל הפורום עברתי לפני כשנה וחצי ניתוח מחיצה כולל הקטנה של הקונכיות חייב לציין שההתאוששות הייתה ארוכה ממה שציפיתי וקראתי בטווח הזמן המיידי לאחר ההתאוששות, המצב השתפר והרגשתי כי נולדתי מחדש. אך רק לזמן קצר. היום אני שוב עם נחרה עד כדי מצב שלא יכול לישון עם אישתי באותו החדר אני חייב לציין שאני תמיד מרגיש גודש קל באף ורציתי לשאול האם ייתכן וזה קשור גם לאותו גודש קל כמו גם אולי לשיער האף אשמח להמלצה איך אפשר להתקדם מכאן כי זה ממש פוגע לי בשיגרת החיים המון תודה

שלום, עברת לפני כשנה וחצי ניתוח מחיצה כולל הקטנה של הקונכיות יש לך נחרה עד כדי מצב שלא יכול לישון עם אישתך באותו החדר מרגיש גודש קל באף כמובן שיתכנו סיבות שונות. צריך לבדוק את האף ולראות מה הבעיה כדי לשפר המצב יתכנו סיבות שונות. בדיקת אף אוזן גרון חשובה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה