כל הצטננות הופכת לסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

30/11/2015 | 17:58 | מאת: מאור

שלום רב, אני בן 30, למיטב זכרוני בעשור שנותי האחרונות אני בריא ממחלות למעט הצטננויות החוזרות פעם או פעמיים בשנה לרוב בחורף ובכל פעם הן מתפתחות לסינוסיטיס. כדי להבהיר יותר חשוב לי לציין כי ההסתבכות לאחר הצינון באה לידי ביטוי בשיעול עם הפרשה ירוקה כשבועיים-שלושה לאחר סיום הצינון. לשאלתי, מה יכולה להיות הסיבה לכך שההצטננות הופכת לסינוסיטיס בכל פעם? אומנם זה לא כרוני אך אני בחור השומר על תזונה בריאה עושה כושר ולא מעשן לכן אני חושב שמשהו אחר גורם להתפתחות זו כל פעם מחדש. במידה וכן או במידה ולא האם יש גורמים אחרים הניתנים לפיתרון או לניתוח? אודה לתשובתך. בברכה, מאור.

שלום, יש לך הצטננויות החוזרות פעם או פעמיים בשנה לרוב בחורף ובכל פעם הן מתפתחות לסינוסיטיס. יש בהמשך שיעול עם הפרשה ירוקה כשבועיים-שלושה לאחר סיום הצינון. ההצטננות הופכת לסינוסיטיס בכל פעם מאחר וגודש ונזלת צמיגה חוסמים את הפתח של הסינוסים ומתחילים תהליך של סינוסיטיס. כדאי לבדוק את האנטומיה של האף והסינוסים אצלך לראות אם יש בעיה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה