ניתוח מחיצת אף

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/11/2015 | 12:31 | מאת: אלונה

שלום! אני מעוניינת לדעת אם ניתוח מחיצת אף עקב בעיה רפואית ולא אסטטית אתה מבצע בשיטה רגילה או בשיטה אנדוסקופית ויותר שמרנית ? ניתוח מיועד לאימי והיא נוטלת קומדין באופן קבוע ולא מעוניינת בניתוח רגיל עם איבוד דם רב אלא מהלך שמרני יותר ואני יודעת שמבצעים ניתןח זה בשיטות שונות כמו לייזר ואנדוסקופ או ניתוח בשיטה רנופלסטיקה. תודה

שלום! ניתוח מחיצת אף עקב בעיה רפואית מבוצע על ידי בשיטה רגילה או אנדוסקופית, תלוי ההעית המחיצה. שיטה אנדוסקופית איה בהכרח יותר שמרנית. אימך נוטלת קומדין ויש להכינה בהתאם לניתוח. בד"כ לא מבצעים ניתוח מחיצה עם לייזר . בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה