חוסר תחושה בלשון לאחר ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/11/2015 | 03:20 | מאת: יוסי

שלום רב, אני עברתי לפני 9 ימים ניתוח להקטנת שקדים ומאז אין לי תחושה בלשון (בעיקר בחלק הקדמי של הלשון). ישנן מספר איזורים קשים יותר בלשון מעיין גולות כאלו בתוך הלשון, וצורת הלשון התעוותה מעט ואין לי חופש בה כבעבר. הרופא אמר שזה בגלל שימוש בלוחץ לשון בניתוח, כך שהלשון הייתה לחוצה למעלה מ20 דק. ושזה יעבור. מלחיץ אותי מאוד שעברו 9 ימים מאז הניתוח ואין שינוי כלל. האם הגיוני? אודה מאוד לתשובה. תודה רבה

שלום, עברת לפני 9 ימים ניתוח להקטנת שקדים ומאז אין לך תחושה בלשון (בעיקר בחלק הקדמי של הלשון). הרופא אמר שזה בגלל שימוש בלוחץ לשון בניתוח, כך שהלשון הייתה לחוצה למעלה מ20 דק. ושזה יעבור. נשמע כי הרופא צודק. נראה כי זה קשור בלחץ שהיה על הלשון וזה אמור לחלוף לאט. תנסה שטיפול פה במי מלח. קצת סבלנות. אם עןד שבוע לא יהיה שינוי תפנה שוב לרופא. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה