מוגלה ואבנים בשקדים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

01/11/2015 | 10:39 | מאת: אמיר

הייתי איצל רופא אף אוזן גרון ראה שיש לי מוגלה בשקדים עשית צילום CT יצא שיש לי אבנים 17 מ"מ הרופא שלי המליץ לי לעשות ניתוח ולהוציא השקדים ואני לא מעונין כי אני בן 46 ושמעתי שהיא מסוכנת לקחתי אוגמנטין לא עזר אישמח לייעץ לי

שלום, רופא אף אוזן גרון ראה שיש לך מוגלה בשקדים. בצילום CT יצא שיש לך אבנים 17 מ"מ - איפה? הרופא המליץ לעשות ניתוח ולהוציא השקדים. השאלה היא האם אתה סובל מדלקת שקדים כרונית. אם כן יש לשקול ניתוח כריתת שקדים. אם לא, לא בטוח שצריך. אפשר לנסות גם טיפול מונע. בברכה

03/11/2015 | 07:40 | מאת: אמיר

היתקשרתי ועשיתי תור איצלך אבל קבעו לי בחודש הבא אישמח אים תקבל אותי דחוף שיהיי קרוב מזה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה