נזלת אלרגית והשפעתה על השינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/10/2015 | 16:52 | מאת: רועי

שלום, בעשור האחרון אני מטופל בסטרונז עקב נזלת אלרגית. בחודשים האחרונים נראה שהגודש באף מחריף ואני סובל מכאבי ראש ועייפות רבה. שמעתי שיש תרופה בשם אבאמיס שהיא יעלה יותר. האם כדאי לעבור לאבאמיס או לטיפול אחר - יעיל יותר? תודה

שלום, בעשור האחרון אתה מטופל בסטרונז עקב נזלת אלרגית. בחודשים האחרונים נראה שהגודש באף מחריף עם כאבי ראש ועייפות רבה. אבאמיס הוא גם סטרואיד נזלי טוב. אפשר לנסות, אך לאור כאבי הראש הייתי פונה למומחה אף אוזן גרן. אולי מדובר בסינוסיטיס וצריך אנטיביוטיקה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה