סטורציה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/10/2015 | 15:07 | מאת: יוני

היי אני בן 30 בריא מדי פעם יש לי כמה ימים שהרגשה שחסר אוויר זה נובע מחרדה כי עשיתי ברור אצל מומחה ריאות .השאלה שלי היא האם זה תקין שבמד סטורציה ביתי במשך היום מראה 97 -98 ובלילה שאני נירדם לפעמים זה מראה 92 האם זה תקין ? האם יש סכנה?

שלום, מדי פעם יש לך הרגשה שחסר לך אוויר. זה נובע מחרדה לאחר ברור אצל מומחה ריאות . סטורציה של 97 -98 היא תקינה. בלילה לפעמים הסטורציה 92 . יתכן וזה קשור להרעות שינה בשינה. כדאי לעבור מעבדת שינה לבדוק את העיניין. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה