האם זה דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/09/2015 | 15:10 | מאת: ימית

שלום אני בת 35 ובריאה מידי פעם כבר תופעה של 15 שנה שאני נתקפת בלילות ממש 5 דק אחרי שאני נרדמת בתוחשת חנק של חוסר אויר זהוא חוזר אחרי כמה שניות עם דופק מהיר מאוד וחזק בדקתי את הנושא אצל קרדיולוג עם הולטר ואקג ומכשיר ביתי של שינה הכל יצא תקין האם זה נשמע כמו דום נשימה זה לא קורה כל יום אלא פעם ב ......

שלום, את בת 35 ובריאה. מידי פעם את נתקפת בלילות אחרי שאת נרדמת בתוחשת חנק של חוסר אויר. זה חוזר אחרי כמה שניות עם דופק מהיר. מבחינת קרדיולוג - אין בעיה. לא ברור אם יש לך כלל דום נשימה כי מדובר בהתקפים של הרגשת מחנק, אולם כדאי בכל זאת לעבור בדיקת אף אוזן גרון ומיתרי קול וכן מעבדת שינה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה