ניתוח מחיצה באף

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

28/07/2015 | 14:43 | מאת: שני דיין

שלום, הייתי מעוניינת לדעת מהו הזמן המשוער למועד ניתוח מחיצה באף, ממועד הגשת הבקשה?

שלום, הזמן המשוער למועד ניתוח מחיצה באף תלוי באיזה מסגרת- בבית חולים ציבורי או דרך ביטוח פרטי, מי המנתח ומה לוחות הזמנים שלו, מה מצב הבריאות שך ואם כל הבדיקות דם וכו. תקינות. כלומר התשובה לשאלה משתנה לפי הנסיבות. בעיקרון בבית חולים ציבורי זמן ההמתנה ארוך יותר ויכול להיות כמו 3-4 חודשים עד זמן רב יותר, תלוי בבית החולים. במסגרת בית חולים פרטי, זה תלוי במנתח ובזמן שיש לו באותו בית חולים, גם אז יתכן זמן המתנה של חודשיים או יותר. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה