מסכת CPAP חדשה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/07/2015 | 14:12 | מאת: אהרן

אני משתמש ב CPAP שנים רבות ואני רוצה לקנות מסכת NASAL חדשה ואני חבר בקופ"ח מאוחדת. שם הפנו אותי לחברה שתמכור לי את המסכה (RESPIRONICS) ב 800 ש"ח ואקבל החזר ממאוחדת של 50%. באינטרנט בארה"ב המחיר הוא $60, 28% של המחיר בארץ!!! למה ההפרש האדיר הזה? מה אפשר לעשות?

שלום, אתה משתמש ב CPAP שנים רבות ורוצה לקנות מסכת NASAL חדשה . הפנו אותך לחברה שתמכור את המסכה (RESPIRONICS) . אין לי קשר לחברות הCPAP או למחירים ולכן אין לי מידע מדוע המחירים יקרים. כדאי לבדוק טוה לפני שקונים. בהצלחה

04/11/2015 | 10:09 | מאת: אהרן

איתן, תודה על התשובה שלך שיש מסכות יותר זולות בארץ, תוצרת גרמניה. ראיתי אותן באינטרנט. האם הן מתאימות ל CPAP שלי תוצרת RESPIRONICS PHILIPS, והאם זה אותה איכות כמו המסכות האמריקאיות?

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה