דלקות אוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/05/2015 | 09:26 | מאת: חן

שלום, מה יכולה להיות הסיבה לדלקות אוזניים חוזרות חריפות עם הפרשות ובתרבית מופיע צמיחה מעורבת עשירה ולכן לא ניתן אנטוביוטיקה על מנת לזהות את סוג החיידק, מה שניתן הוא רק טיפול במי חמצן טיפות דזורן ואגיספור...אך חוזר על עצמו בתדירות גבוהה אשמח לעזרתך

שלום, הסיבה לדלקות אוזניים חוזרות חריפות עם הפרשות קשורות בבעיה באוזן החיצונית או התיכונה. בתרבית מופיע צמיחה מעורבת עשירה ולכן והטיפול הוא עם טיפות אנטיביוטיות בד"כ. טיפול במי חמצן טיפות דזורן ואגיספור הוא טיפול אפשרי אך לעיתים אם לא מספיק יש צורך באנטיביוטיקה סיסטמית. יש צורך גם בטיפול מקומי באזנים אצל מומחה א א גרון. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה