עזרתך- פרופ' ברוורמן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/02/2015 | 23:22 | מאת: משה

פרופ' ברוורמן שלום, הומלץ לי להתחיל בשימוש במכשיר CPAP. אני בן 37. האם ידוע לך מקום כלשהו שבו ישנה השוואה בין המכשירים השונים שהקופות מספקות? אינני יודע מה מתאים לי, מה עדיף, וכו'. אשמח לתשובות נוספות של גולשים שהתנסו כבר. בתודה!

05/03/2015 | 19:27 | מאת: שלמה

מעבדת השינה בה נבדקת בוודאי הפנית אותך לחברה המספקת מכשירי CPAP. אם לא היית עד עכשיו בחברה והתעניינת, זה הזמן. החברה אמורה להציג בפניך מגוון מכשירים ומסכות לפנים. אם אני זוכר נכון , אתה יכול לקבל מכשיר ומסכה לתקופת ניסיון כדי להחליט מה מתאים לך. רופא לא יכול לעזור לך בזה כי זה תלוי בהתנסות אישית. מה שמתאים לך לא מתאים למישהו אחר.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה