דום נשימה +הערות יתר

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

29/12/2014 | 18:06 | מאת: אריה מור

לפני שנים אובחנתי כסובל מדום נשימה.מאז ירדתי במשקל באופן דרסטי.אך הבעייה עדיין קיימת.בבדיקה האחרונה אובחן אצלי מצב של הערות יתר.איני מצליח להרדם.הומלץ על שימוש בכדורי שינה.הבעייה שהגוף מתרגל וכיום כדור ואפילו2 אינם משפעים.מה הפתרות? יש פתרון?

18/01/2015 | 13:49 | מאת: קיריל

<strong>שנים שאני סובל</strong> מהבעיה הזו, וזה אפילו גורם לי הרבה פעמים להתעורר בבוקר ממש גמור כאילו לא ישנתי בכלל עם סחרחורת מטורפת וכאב ראש כאילו טרקטור עבר עלי. איך פותרים את זה?

שלום, לפני שנים אובחנת כסובל מדום נשימה. מאז ירדת במשקל באופן דרסטי. הבעייה עדיין קיימת ובבדיקה האחרונה אובחן מצב של ערות יתר. אינך מצליח להירדם. הומלץ על שימוש בכדורי שינה. הבעיה שהגוף מתרגל וכיום כדור ואפילו2 אינם משפיעים. יש לפנות לרופא שינה- מומחה שינה המטפל בביית עוררות יתר. עם קצת סבלנות יתאימו לך את הטיפול האופטימלי. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה