אקו

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/10/2014 | 12:23 | מאת: רוני

בן 57 עברתי בדיקת אקו לב כביקורת, בבדיקה הזו שלא כמו קודמותיה, בסוף הבדיקה הצמידה הבודקת את המתמר, בלחץ בהפעלת כוח, לתוך השקע בגרון שמתחת לגרגורת, למשך כרבע דקה, באיזור שבו בלוטת התריס, חשתי שאני נחנק, לאחר מכן הופיעה לי תחושה שכאילו משהו תקוע לי שם, כאילו בלעתי כפית או עצם זר, תחושת מעיכה, חשתי שאני מיתקשה לנשום דרך האף וחייב לנשום בפה פתוח וגם זה עם אי נוחות היום לאחר הבדיקה אני עדיין חש כך האם בלחיצה חזקה על המקום הזה אפשר למעוך או להזיק לקנה נשימה? לוושט? תודה

שלום, עברת בדיקת אקו לב ובסוף הבדיקה הצמידה הבודקת את המתמר, לגרון לתוך השקע בגרון שמתחת לגרוגרת, למשך כרבע דקה, באזור בלוטת התריס. לאחר מכן הופיעה תחושה כאילו משהו תקוע או עצם זר, תחושת מעיכה. במידה ועדין יש לך אי נוחות, כדאי לבדוק את מיתרי הקול אצל רופא א א גרון. לא נראה כי לחץ קצר באזור יעשה בעיה אך אם יש לך הפרעה כדאי לבדוק. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה