דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/09/2014 | 09:54 | מאת: חיים

שלום, אני סובל מדום נשימה 22 פעמים בשעה רמת חמצן בדם יורדת 72%. אני בן 43 עם עודף משקל קל שמטופל כרגע בבדיקה נאמר לי כי יש לי לשון מוגדלת וכן לוע נמוך. התייעצתי עם כמה רופאים וכל אחד מציע פתרון אחר והאמת יצאתי מבולבל, לייזר, גלי רדיו או ניתוח. כיצד אני יודע מה נכון עבורי? תודה חיים

שלום, יש לך דום נשימה עם 22 הפסקות בשעה ורמת חמצן בדם יורדת 72%. בבדיקה נאמר כי יש לך לשון מוגדלת וכן לוע נמוך. התייעצת עם כמה רופאים וכל אחד מציע פתרון אחר. יש צורך בבדיקת א א גרון מקיפה כולל בדיקת SLEEP ENDOSCOPY בה ניתן לראות מה הבעיה האנטומית ובה ניתן לטפל ספציפית. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה