שינה והרדמה בניתוח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

29/08/2014 | 22:29 | מאת: הבן

אבי בן 80 שנים הוא נרדם באמצע היום והערב. ידן כמה שעות בלילה בלבד . קם לשירותים עקב סוכרת ושתן. לדעתי יש לו איזו סוג של הפרעה בשינה או דום נשימה. הוא לא נבדק ולא מעוניין בכלל לדעת מזה. הוא עומד בפני ניתוח עם הרדמה מלאה. האם יש צורך לידע את הרופא המרדים על כך? זה משמעותי ויכול ל ישפיע על עוצמת ההרדמה שיקבל? או שזה לא משנה כלל.

שלום, בן 80 שנים שנרדם באמצע היום והערב. ישן כמה שעות בלילה בלבד . קם לשירותים עקב סוכרת ושתן. לדעתי יש הפרעה בשינה או דום נשימה. הוא עומד בפני ניתוח עם הרדמה מלאה. יש צורך לידע את הרופא המרדים על כך. לשקול גם מעבדת שינה. חשוב לניתוח. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה