אני סובל מנחירות בלילה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/04/2014 | 06:37 | מאת: מחמד

שלום דוקטור, כבר יותר משבוע וחצי יש לי צינון ושפעת, אני סובל מנחירות בלילה ואפילו יש לי צריבת עיניים. אני כבר לא יכול לסבול, בהתחלה השתמשתי בנורופן צינון ובתרסיס לעיניים לא עזר לי. ביקרתי אצל הרופא והוא נתן לי את התרופה פיקסופנאדין ואת התרסיס אבאמיס. ואני לא מרגיש שיפור ולא מרגיש טוב. מה אני צריך לעשות? תודה רבה.

שלום, יותר משבוע וחצי יש לך צינון ושפעת, אתה סובל מנחירות בלילה. בהתחלה השתמשת בנורופן צינון ובתרסיס לעיניים ולא עזר לך. קבלת תרסיס אבאמיס. אתה לא מרגיש שיפור ולא מרגיש טוב. נראה כי מדובר בשפעת, כנראה ויראלית. במידה ואין הטבה במערכת הנשימה העליונה ונזלת רבה ניתן לפנות לאף אוזן גרון ולקבל טיפול נוסף כמו קלרינאז או תרופות מייבשות להקלה. יש לוודא שאין לך סינוסיטיס. תרגיש טוב בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה