בעיית נשימה?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

19/03/2014 | 14:01 | מאת: נועה

שלום רב דוקטור . לאחרונה קורה לי דבר מוזר אני מרגישה מתוך חלום שקשה לי לנשום אני לא מתעוררת כמו שקראתי באינטרנט שאנשים מתעוררים בבהלה ונושמים נשימה ארוכה אני פשוט ממשיכה לישון ונזכרת בבוקר שחלמתי חלום ותוך כדי היה לי חוסר נוחות לפעמים החלום משלב את הבעיה ואני חולמת שקשה לי לנשום אני לא יודעת אם זה אמיתי או שפשוט לקשר את זה שאני חרדתית . האם זה דום נשימה?

שלום, חלום לא משקף תמיד מה שקורה באמת. אם יש חשד לדום נשימה ונחירות כדאי לבקש מעבדת שינה שתראה אם קיימת בעיה אמיתית. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה