פתרון שעובד - לא רציתי ניתוח

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

06/03/2014 | 08:10 | מאת: שמיל

הנחירות הפריעו לאשתי לישון, כשהנשימה נעצרה - היא היתה נבהלת ומעירה אותי. אחרי תקופה ארוכה היא חיפשה בגוגל מה לעשות. הגענו למישהי שמתמחה בנשימה בריאה, והחלטתי שאם במקרה זה בכל זאת יעבור - יהיה רק טוב. וזה בדיוק מה שקרה: השתתפתי בסדנה שלמדתי בה המון על הנשימה, היו תרגילים שהיה צריך לעשות כל יום, ובשינה הנחירות שלי נהיו פחות ופחות, והנשימה לא נעצרה יותר! אני מספר פה כדי שאנשים ידעו שיש מה לנסות ולעשות לפני מה שאנשים מספרים פה על ניתוחים כואבים, עם כל מיני צרות ובעיות אחר כך. תחפשו בגוגל על נשימה בריאה ונחירות - תגיעו, ותלכו על זה, גם תבינו מה קורה, גם הבעיה תיפטר, תישנו טוב, האשה תישן טוב, רק תרוויחו.

שלום, אני שמח כי אתה מציע עוד אפשרויות טיפול. אם עוזר, זה טוב. בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה