לא הצלחתי להרדם ולא לשניה אחת עם מכשיר סיפאפ

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

23/02/2014 | 07:48 | מאת: אלון

האם יש אפשרות אחרת על מנת לסדר את בעיות השינה? חייב לציין שאני ישן פחות ופחות מיום ליום

שלום, אם מסיכת CPAP לא טובה לך יש לשקול או התקן דנטלי או אפשרות לניתוח. יש לעבור בדיקת אף אוזן גרון מלאה וכן כנראה SLEEP ENDOSCOPY צריך לראות גם את מעבדת השינה בברכה

10/03/2014 | 17:08 | מאת: לאה

שימוש מוצלח במכשיר תלוי במסיכה צור קשר עם הספק שלך ונסה מספר אפשרויות ובטוחה שתמצא את המסכה שתתאים , שנה שלמה התעניתי ולא ישנתי וביום אחד הכל השתנה, יש המון סוגים וללא כיסוי על בפה ואפשר להתרגל, בהצלחה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה