מכשיר טוב

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/02/2014 | 09:39 | מאת: ויקטור

לכל מען דבעי שלום רב אני משתמש במכשיר סיפאפ כ 10 שנים וזו הפעם הראשונה שאני מקבל מכשיר שמכבי בוחרת למטופלים שלה . קיבלתי מכשיר מסוג resmart אוטומטי והוא שרק כול הלילה והמסכה השאירה לי סימן כצלקת על האף , רק לאחר שימוש של שבוע בלבד. מבקש המלצה למכשיר טוב ורצוי עם לחות לחורף תודה מראש ויקטור

11/02/2014 | 10:17 | מאת: ויקטור

אבחנה סיבת הפניה: מזה 7 שנים מטופל בסיפאפ, נחירות בעוצמה חזקה, יובש בפה בבקרים. הופנה לבדיקה עקב בלאי של המכשיר ורצונו להחליפו. בליל הבדיקה לא ישן עם סיפאפ. שעות שינה: 00:00-07:00 . מופנה ע"י רופא א.א.ג 27.8 . טנטונים באוזניים, כאבי שרירים. =BMI , מחלות ופרטי רקע: מין: ז גיל : 48 ש' משקל: 90.00 ק"ג, גובה: 180.00 ס"מ תרופות: לא נוטל באופן קבוע. תוצאות 55.8 אירועים לשעה. = AHI נערכה בדיקה שינה בליל 07/01/2014 . משך הבדיקה: 8 ש' 17 דק'. צפיפות הפרעת נשימה בשינה נרשמו 401 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של %99 , עד למינימום של % 65 . אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל – 35 % . במשך % 26 מהלילה נשמעה נחירה. . 90% סכום והמלצות הנבדק סובל מתסמונת הפסקות נשימה בשינה . בדרגה קשה. במכון .

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה