דלקות גרון חוזרות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/12/2013 | 15:43 | מאת: תמי גץ

שמי תמי, בת 36 סובלת מזה זמן רב מדלקות גרון חוזרות, סיימתי אוגמנטין לפני כשבוע ושוב חזרה דלקת הגרון והרופאה נתנה לי אזניל. עדיין השקדים אדומים ונפוחים. ניסיתי כבר בכל, זריקות דורוביוטיק במשך חצי שנה , תקופה ארוכה לא היו לי דלקות גרון לא יודעת אם בגלל הזריקה אבל הורידו את הזריקה לשיווק...האם יש טיפול מונע נוסף שאפשר לנסות? (לא ניתוח)

02/01/2014 | 10:56 | מאת: ליליאן

גם אני סובלת מדלקות גרון!! אם תדעי פתרון כלשהו תגידי גם לי! זה סיוט הדבר הזה...:-(

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה