התייעצות נוספת

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/12/2013 | 10:05 | מאת: ירדן

שלום לך פרופ' יצחק, יש לי בעיית נחרה, אחרי בדיקות במכון שינה הציעו לי סד או ניתוך להסרת הרקמות בלוע, אני לא מעוניים בסד הוא מאוד לא יפה אסטתית. ראיתי שיש ניתוחים שבהם שמים לך תומכים קטנים בחלל הלוע ושאותם הרופא המומחה לא הציע לי. האם תוכל להמליץ על רופא בתל אביב מומחה לנחרה שיוכל לתת לי ייעוץ שני לפני שאני הולך לניתוח? כמו"כ מה העלות של ניתוח הסרת רקמות והאם קופת החולים (מכבי) ממנת אותו? תודה רבה מראש על זמנך.

שלום, רופאים באזור המרכז המתמחים בנושא: ד"ר גידי בכר, ד"ר רוזנצוויג. הקופות משתתפות בניתוח והיעילות לפי הממצאים בבדיקה. רצוי קודם לעבור בדיקת SLEEP ENDOSCOPY בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה