לא מסתדרת עם CPAP יש דברים אחרים מומלצים!!!

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/11/2013 | 16:38 | מאת: נחום### דחוףףףףףףףףףףףףףףף

שלום! אני היתי 4 חודשים עם CPAP לא מסתדר!!! באמצע הלילה אני מוציע את המכיר. אני סובל מנחירות והפסקות נשימה, יש מכשיר אחר שיכול לעזור??? אמרו לי שיש לפה כמו תותבת עם זה עושה את העבודה? עם יש ניסוי לתותבת? בקשה לעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום, היית 4 חודשים עם CPAP ואתה לא מסתדר! אתה סובל מנחירות והפסקות נשימה. יש סד לילה שאתה יכול לבדוק או מסיכה מדגם אחר. אם שום דבר לא עוזר לפנות לאף אוזן גרון לבדוק אפשרות לטיפול כירורגי. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה