מעבדת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/11/2013 | 01:06 | מאת: רחלי

תוצאות מעבדת השינה שלי, שינה 4.3, 86 הפסקות נשימה באורך ממוצע של 22 שניות חסימתי ובצפיפות של 20 בשעה עם ירידת חמצן ל 82%. תנועות רגלים 210 בצפיפות של 48 בשעה . ארעים חריגים: יקיצות ממושכות שינה קטועה, מבקשת לדעת משמעות האבחנה, מה משמעות 210 תנועות הרגלים,מקריאה של שואל קודם האם גם המקרה שלי מצדיק פניה לבטוח לאומי להכרת נכות, מאחר ואני מאד סובלת מחוסר שינה.

שלום, תוצאות מעבדת השינה שלך, צפיפות של 20 בשעה עם ירידת חמצן ל 82% ארעים חריגים: יקיצות ממושכות שינה קטועה, משמעות 210 תנועות הרגלים,- יש מצב של שינה עם תנועות רגלים מרובות. בסוף מעבדת השינה אמור להיות סיכום של מעבדת השינה עם המלצות. לגבי ביטוח לאומי- דום נשימה חסימתי בד"כ מקנה נכות לפי עוצמת הבעיה. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה