חוסר שקט ואי נחת מאוזן שמאל

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

28/10/2013 | 15:36 | מאת: שירן תירם

שלום ביקרנו אצל רופאי משפחה שונים ביקרנו אצל רופא א.א.ג שונים נשלחנו לבדיקת שמיעה התגלו מעט נוזלים באוזן ולפי הרופא אין ירידה בשמיעה אבל הילד מרבית הזמן מחטט ומכניס את האצבע לתוך האוזן ולא מוצאים את הבעיה מה לעשות ? בבקשה בני צריך לקבל עזרה / טיפול נכון . אודה לתשובתך הנייד 050-2141133

שלום, בבדיקת שמיעה התגלו מעט נוזלים באוזן ולפי הרופא אין ירידה בשמיעה, אבל הילד מרבית הזמן מחטט ומכניס את האצבע לתוך האוזן ולא מוצאים את הבעיה מה לעשות ? יש לבדוק את האזנים. יתכן ויש לו גרוי , צרומן או דלקת. בדיקת א א גרון תעזור. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה