נחירות 70 דציבל

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/10/2013 | 12:46 | מאת: בו

שלום ד"ר, בן 32 , רזה נוחר בעוצמות גבוהות של 70 דציבל, הפסקתי לישון עם אשתי באותו חדר, הנחירות גורמות לכאבי גרון ולחולי מידי מספר שבועות, לאחר ניתוח לטיפול בSLEEP APNEHA בשנת 1999 מאז לא חל שיפור, לאחרונה אלא חלה החמרה.עשיתי שוב, פעם רביעית מעבדת שינה. מומחה ומנתח לאף אוזן גרון המליץ על ניתוח לאחר שפסלתי CPAP, האם באמת אין מנוס מלנתח? לאור העובדה שסיכויי פתרון של הבעיה לא גבוהים כל כך... ואם כן איזה איזו שיטת ניתוח כדאי לשקול ואיזו כדאי לפסול? תודה, http://www.starmed.co.il/forum-109/msg-3800862#ixzz2iG3M1OLk סטארמד בריאות

23/11/2013 | 08:33 | מאת: דימיטרי

לתרגל מיוחד לפי שיטה פרופסור רוסי תחפס לקרוא נשימה בריאה ביוטוב יש מספרים עזר טוב חבל ניתוח

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה