סיבוכי צלילה בסינוסים

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

12/09/2013 | 22:14 | מאת: נדיב דפנה

שלום בני בן 27.צלל אתמול בBLUE HOLEבבליז במרכז אמריקה בעומק 40 מטר. היום מתלונן על כאבים באזור סינוס שמאל וכאבי ראש ללא תלונות נשימתיות. מה המלצתך מבחינת בירור /טיפול במידה ולא יצליח למצוא שם מוסד רפואי . חזר היום למקסיקו . תודה רבה וגמר חתימה טובה !! דפנה נדיב ד"ר.

שלום דפנה, יתכן ומדובר בברוטראומה, לקחת בינתיים טיפות אף אף כמו אוטריבין. לא לצלול עד שיבדק ע"י רופא. במידה ויש כאבי פנים או סינוסיטיס שנמשכים לשקול מתן אנטיביוטיקה בברכה

15/09/2013 | 22:04 | מאת: דפנה

01/10/2013 | 06:27 | מאת: סאסי

דוקטור למה אתה לא אומר את זה? חאראם על הבנאדם מריניטיס מדיקמנטוזה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה